Opleidingen

Horsemanship traject

Wil je je volledig onderdompelen in de psychologie van je paard? Wil je leren hoe je kan werken aan de connectie met je paard zodat deze graag met je samenwerkt? Wil je strategieën leren hoe je je paard kan voorbereiden op een veilige rit, trailer, hoefsmid,… Wil je leren hoe je een veilig rijpaard maakt? Dan is deze intensieve opleiding zeker iets voor jou!

Academisch traject

Hangt je paard op je teugels of neemt hij net geen contact? Is je paard stijf en buigt hij/zij moeilijk naar 1 kant? Is het moeilijk om een nette overgang te rijden? Wil je meer leren hoe je je paard kan leren in balans te lopen en bijgevolg jouw als ruiter beter leert te dragen. Wil je leren hoe je je paard kan leren zichzelf kan dragen aan de longe zonder hulpteugels? Dan is deze intensieve opleiding zeker iets voor jou!

Instructeuropleidingen

Deze opleiding is voor mensen die graag hun liefde voor het paard willen delen met anderen. De opleiding is er een met veel diepgang waar alle aspecten aan bod komen die je nodig hebt om een succesvol hippisch bedrijf uit te bouwen. Naast je persoonlijke ontwikkeling in je horsemanship is er een luik dat gericht is op didactiek, werken met paarden met moeilijkheden, marketing, een goed business plan opzetten,…