Vrije trainingsweek

Vrije trainingsweek

Leer in één jaar tijd meer dan de meeste mensen in hun hele leven. Tijdens de unieke jaaropleiding delen Jarno en Gea al hun kennis en ervaring. Deze opleiding helpt je om snel vorderingen te maken met je paard. Dankzij de begeleiding van Jarno en Gea word je vooruitgang goed opgevolgd en is succes verzekerd!

De jaaropleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Intensieve trainingsweek waarbij elke student wordt getest op zijn kennis en vaardigheden.
  2. Maandelijkse lesdagen rond een bepaald thema zoals werken in vrijheid, trailerladen, galopwissels enz. In de wintermaanden zijn er drie theoriedagen rond thema’s als paardenpersoonlijkheden, leiderschap, knopen enz. Na elke lesdag maakt de student een plan voor de komende maand met enkele werkpunten.
  3. Studenten kunnen, bij problemen tijdens de maand tussen de lessen, een filmpje doorsturen om online tips te krijgen. Dankzij deze online begeleiding kunnen we bijsturen als er problemen opduiken. Indien nodig kunnen extra lessen genomen worden aan een sterk verlaagd tarief.
  4. Tot slot is er een vijfdaagse. Tijdens deze afsluitende sessies worden alle studenten nog eens uitvoerig getest. Je kan dus zelf op een objectieve manier zien hoever je bent vooruitgegaan.

Nuttige informatie

De cursus kan enkel gevolgd worden met een eigen paard.

De paarden kunnen een dag op voorhand arriveren en een dag later vertrekken. Een stal met water, hooi en stro is inbegrepen in de prijs.

Tijdens de lesdagen wordt een lunch voorzien.

Maximaal 10 personen per groep.