Jaaropleidingen

Jaaropleiding

Leer in één jaar tijd meer dan de meeste mensen in hun hele leven. Tijdens de unieke jaaropleiding delen de instructeurs van Horseman’s Paradise al hun kennis en ervaring. Deze opleiding helpt je om vorderingen te maken met je paard. Dankzij de begeleiding van de ervaren instructeurs word je vooruitgang goed opgevolgd en is succes verzekerd!

De jaaropleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Intensieve trainingsweek waarbij elke student wordt getest op zijn kennis en vaardigheden.
  2. Maandelijkse lesdagen rond een bepaald thema zoals werken in vrijheid, trailerladen, galopwissels enz. In de wintermaanden zijn er drie theoriedagen rond thema’s als paardenpersoonlijkheden, leiderschap, knopen enz. Na elke lesdag maakt de student een plan voor de komende maand met enkele werkpunten.
  3. Studenten kunnen, bij problemen tijdens de maand tussen de lessen, een filmpje doorsturen om online tips te krijgen. Dankzij deze online begeleiding kunnen we bijsturen als er problemen opduiken. Indien nodig kunnen extra lessen genomen worden aan een sterk verlaagd tarief.
  4. Tot slot is er een vijfdaagse. Tijdens deze afsluitende sessies worden alle studenten nog eens uitvoerig getest. Je kan dus zelf op een objectieve manier zien hoever je bent vooruitgegaan.

Ik wens meer informatie over de Jaaropleiding

* indicates required

Kies alle manieren waarop u wilt horen van Horseman’s Paradise:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Nuttige informatie

De cursus kan enkel gevolgd worden met een eigen paard.

De paarden kunnen een dag op voorhand arriveren en een dag later vertrekken. Een stal met water, hooi en stro is inbegrepen in de prijs.

Tijdens de lesdagen wordt een lunch voorzien.

De jaaropleiding wordt gegeven door instructeurs van Horseman’s Paradise.

Er zijn 2 groepen. Een groep die start in Oostburg in Augustus 2019 en een groep die start in September regio Antwerpen.